Buffet

    • Buffetten (vanaf 10 personen)

    • Nederlands - stamppot

      10,50

      Boerenkool, zuurkool, hutspot met spekjes, worst, gehaktbal, jus en garnering
      Extra: stoofvlees 3,50 per persoon
      Andere stamppot in overleg

    • Nederlands - traditioneel warm buffet

      18,00

      Kip, gehaktballetjes en runderstoof of spare ribs

      Aardappelgratin, rijst en gebakken aardappel of patat

      Gekookte groenten, groene salade, stokbrood

      Eventueel uit te breiden met soep als voorgerecht (3,- extra) en grand desert als nagerecht (3,- extra)

    • Nederlands - captain's dinner

      9,75

      Kapucijners met garnituur van spekjes, gehaktballetjes, worstjes, zoetzure augurkjes, zilveruitjes, paprikareepjes en piccalilly saus

    • Italiaans

      9,75

      Spagetti, penne en macaroni met verschillende sauzen en salade

    • Portugees

      14,00

      Feijoada: Stoofpot van bonen en verschillende soorten vlees.

      Vispotje: Ovenschotel met kabeljauw, zalm en garnalen.

      Geserveerd met rijst, aardappelen, groene salade en brood.

       

    • Spaans

      15,00

      Vooraf tapas met vlees, vis, groenten en stokbrood gevolgd door paella met vlees, vis en/of vegetarisch