Menu

    • Haadgerjocht

      Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen, rijst of pasta en verse groenten

    • Kappesinerskûtel

      10,50

      Kapucijnerschotel met garnituur

    • Pasta

      10,50

      Spagetti, macaroni of penne met saus naar keuze

      • bolognese (gehakt)
      • vegetarisch
    • Hinneschnitsel

      12,50

      Kipschnitzel met eigengemaakte zigeunersaus

    • Sipel en sju

      14,50

      pittig rundvlees stoofpotje

    • Baarchhazze

      16,50

      varkenshaas

    • Byfstik

      16,50

      biefstuk

    • Kabeljaupotsje

      12,50

      kabeljauw stoofpotje

    • Gegrilde salm

      16,50

      gegrilde zalm

    • Foargerjocht

      Voorgerecht

    • Bûter, brea en griene tsiis

      4,50

      brood met roomkaas en boter of tapenade

    • Sop fan de dei

      4,50

      soep van de dag

    • Slaatsje mei fryske geitetsiis of salm

      6,50

      salade met friese geitenkaas of gerookte zalm

    • Grutte genoat

      6,50

      garnalen gebakken in pittige knoflookolie

    • Neigesetsje

      nagerecht

    • Iisko

      4,50

      citroensorbet met appel of roomijs met slagroom

    • Yochert mei farsk fruit

      4.50

      Yoghurt met vers fruit

    • Fryske kofje

      5.00

      Friese koffie (met berenburg)