Menu

    • Haadgerjocht

      Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen, rijst of pasta en verse groenten

    • Kappesinerskûtel

      9,75

      Kapucijnerschotel met garnituur

    • Fryske macaroni

      9,75

      Macaroni met spinazie, spek en friese nagelkaas
      Spagetti, macaroni of penne kan ook met saus naar keuze

      • carbonara (ei,spek)
      • bolognese (gehakt)
      • vegetarisch
    • Hinneschnitsel

      12,50

      Kipschnitzel met eigengemaakte zigeunersaus

    • Sipel en sju

      14,50

      pittig rundvlees stoofpotje

    • Baarchhazze mei sjampinjonnesaus

      16.50

      varkenshaas met champignonsaus

    • Byfstik mei frisse jagersaus

      16.50

      bieflapjes met frisse jagersaus

    • Kabeljaupotsje

      12,50

      kabeljauw stoofpotje

    • Gegrilde salm

      14,50

      gegrilde zalm

    • Foargerjocht

      Voorgerecht

    • Bûter, brea en griene tsiis

      3,50

      brood met roomkaas en boter of tapenade

    • Sop fan de dei

      3,50

      soep van de dag

    • Slaatsje mei fryske geitetsiis of salm

      5,50

      salade met friese geitenkaas of gerookte zalm

    • Grutte genoat

      4,50

      garnalen gebakken in pittige knoflookolie

    • Neigesetsje

      Het rijsttoetje (Haimiel) graag even bij het hoofdgerecht opgeven vanwege de kooktijd.

    • Heamiel

      4.50

      rijst met rozijnen en krenten

    • Iisko

      4,50

      citroensorbet met appel of roomijs met slagroom

    • Yochert mei farsk fruit

      4.50

      Yoghurt met vers fruit

    • Fryske kofje

      4.00

      Friese koffie (met berenburg)